Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ställbara sängar  ›  Ställbara sängar Karma Lux Fyn DF inkl. bm & ben 180x210
Ställbara sängar Karma Lux Fyn DF inkl. bm & ben 180x210
Ställbara sängar Karma Lux Fyn DF inkl. bm & ben 180x210

Ställbar säng Karma Lux DF - Fyn dubbelsängspaket inkl. bäddmadrass & ben

Karma Lux DF är en lyxig dubbelfjädrad ställbar säng från danska Karma. Fyn-paketet inkluderar ställbar säng Lux DF, bäddmadrass Latex Quilt 60 och valfria ben från Karma. Köp till en matchande huvudgavel i tyg.

Bäddmadrassen i Fyn-paketet har en 60 mm latexkärna för bra följsamhet och bra andningsförmåga. Tygöverdraget har extra ventilerande sidor med Karmas 3D-teknologi. Tygets liggyta är i stretch och innehåller svalkande bambufibrer som ger en fräsch sovmiljö. Överdraget är också tvättbart.

I den ställbara sängbotten finns dubbla lager av pocketresårer. Det översta resårlagret finns i en liksidigt vändbar kassett som via en dragkedja i sängtyget kan tas ur och vändas på vilket förlänger produktens livslängd. Kassetten innehåller en zonindelad pocketresår i 7 zoner med det svalkande stoppningsmaterialet Cooltex på båda liggsidorna. Genom zonindelningen är fjädringen mjukare under axel och höft med ett fastare stöd för midjan. Midjestödet bär upp kroppen och de mjukare zonerna släpper ned utskjutande delar, vilket ger en rakare liggställning än de flesta ozonade sängar. Zonindelningen har därmed en balans som är mer lik många 5-zonade sängar på den svenska sängmarknaden.

Alla sängens resårlager är inbyggda i den ställbara sängbotten. Sängen är klädd i möbeltyg runt om med en spegel med stretchtyg på liggytan. Stretchtyget har antiglidfunktion som motverkar att bäddmadrassen rör sig. I kanten av stretchtyget finns en dragkedja som ger möjlighet att vända på det översta fjädringslagrets kassett. Sängunderredet är utrustat med en dubbelmotor från OKIN för separat styrning av huvudändan och fotändan.

Ställbar säng Karma Lux DF finns i 3 tygserier och totalt 12 tygfärger. På liggytan har stretchtyget en glidskyddande behandling för att motverka att bäddmadrassen glider. Samtliga tyger är OEKO-TEX®-certifierade.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy