Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Bäddmadrasser  ›  Bäddmadrass Jensen TempSmart 105x210
Bäddmadrass Jensen TempSmart 105x210

Bäddmadrass Jensen Tempsmart

Bäddmadrass Jensen Tempsmart från norska Jensen Beds är en temperaturreglerande bäddmadrass som hjälper dig att hålla en jämnare temperatur under natten.

Bäddmadrassen innehåller miljontals mikrokapslar som absorberar, lagrar och återger värme vid behov. Det gör att madrassen effektivt tar värme när du är varm och ger dig värme när du är kall vilket jämnar ut både värmetoppar och kölddalar. Med en jämnare temperatur minskar du risken för att vakna alldeles för varm eller kall och det gör att du sover djupare och vaknar piggare.

Kärna av Innergetic® Latex

Bäddmadrass Tempsmart har en 5 cm tjock kärna av Innergetic® Latex som är profilerad på ena sidan och slät på den andra. Den profilerade sidan upplevs ofta som mjukare än den släta som ger en lite fastare känsla.

Den öppna cellstrukturen i Innergetic® Latex medför en riktigt bra andningsförmåga och transporterar bort fukt effektivt. Madrasskärnan är dessutom perforerad vilket ytterligare förstärker dessa egenskaper. Latex är ett bra material också ur hygienisk synvinkel då bakterier och kvalster inte trivs där. Det ger en renare och mer hälsosam sovmiljö.

Probiotiskt tygöverdrag Sensity™

Sensity™ är ett madrassbolster som innehåller aktiva robiotic bakterier för att hålla madrassen naturligt ”frisk”, torrare och mer hygienisk. Probiotic bakterier finns organiskt i naturen och används i den unika Sensity patenterade teknologin för att ge en verkligt uppfriskande sovupplevelse.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy