Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Bäddmadrasser  ›  Bäddmadrass Viking Pulse Latex Flex H60 210x210
Bäddmadrass Viking Pulse Latex Flex H60 210x210
Bäddmadrass Viking Pulse Latex Flex H60 210x210

Bäddmadrass Viking Pulse Latex Flex H60

Bäddmadrass Pulse Latex från Viking Beds är en följsam latexbäddmadrass med stoppning av 4-kanalhålfibervadd för fukt- och värmetransport. Det här är Flex H60-modellen som är framtagen för att tillåta individuell reglering av ställbara dubbelsängar.

Bäddmadrassen har en kärna av 30 mm perforerad högelastisk Pulselatex med densitet 65 kg/m3 och som består av 50% naturlatex. Pulse-tekniken är baserad på dielektrisk uppvärmning vid tillverkningen. Det gör att värmen produceras i själva materialet och säkerställer en jämnare kvalitet och en snabbare och energieffektivare tillverkningsprocess, vilket gör Pulse latex till den mest hållbara på marknaden idag. Latexen blir ventilerande och tålig vilket innebär en bekväm och i dubbel bemärkelse hållbar bäddmadrasskärna.

Runt latexkärnan har Bäddmadrass Viking Pulse Latex en högkvalitativ 2 cm 4-kanals spiralkrusad fibervadd som ytterligare förbättrar värme- och fukttransport. Yttertyget är gjort i lyxig bomullsstretch för en riktigt behaglig nattvila.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy