Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Bäddmadrasser  ›  Bäddmadrass Jensen Softline I Split U90 160x210
Bäddmadrass Jensen Softline I Split U90 160x210Bäddmadrass Jensen Softline I Split U90 160x210

Bäddmadrass Jensen Softline I - Split U90

Bäddmadrass Jensen Softline I kommer från norska Jensen Beds. Madrassen har en 5 cm tjock kärna av Cellex XS som andas bra och transporterar bort fukt.

Bäddmadrass Jensen Softline I innehåller Lyocell med Sensity™ vilket håller sängen fräsch, torr och mer hygienisk. Softline I har en slät och en profilerad sida och de flesta upplever att den släta sidan ger en lite fastare komfort och den profilerade lite mjukare.

Jensen Splittopper - Split U90

En split- eller flex-bäddmadrass är en specialvariant för ställbara dubbelsängar. Jensens bäddmadrasser kommer i en split-variant som vi kallar för U90 vilket innebär att huvudändan är delad ca 90 cm ner mot mitten men fotändan är hel precis som på en vanlig bäddmadrass till dubbelsäng. Detta gör att båda ställbara sängar kan regleras individuellt utan att det blir en onödig skarv hela vägen mellan sängarna.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy