Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Bäddmadrasser  ›  Bäddmadrass Jensen Sleep I 120x210
Bäddmadrass Jensen Sleep I 120x210

Bäddmadrass Jensen Sleep I

Bäddmadrass Jensen Sleep I kommer från norska Jensen Beds och är en vidareutveckling av Jensen Beds klassiska bäddmadrasserie Softline. Madrassen har en 5 cm tjock kärna av Cellex XS som andas bra och transporterar bort fukt.

Bäddmadrass Jensen Sleep I innehåller Lyocell med Sensity™ vilket håller sängen fräsch, torr och mer hygienisk. Sleep I har en slät och en profilerad sida och de flesta upplever att den släta sidan ger en lite fastare komfort och den profilerade lite mjukare.

I Sleep-serien har Jensen utvecklat sin quiltning och den nya vågquiltningen ger en ökad elastisitet jämfört med föregångaren Softline. I tillverkningen av Jensen Sleep används till skillnad från föregångaren Softline också en mängd återvunna material för en mer hållbar produktcykel. Fiberstoppningen i Sleep är av 100% återvunnen polyester och tyget innehåller 30% återvunnen Lyocell.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy