Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Bäddmadrasser  ›  Bäddmadrass Jensen Sleep II Split U90 160x200
Svanenmärket
Bäddmadrass Jensen Sleep II Split U90 160x200
Bäddmadrass Jensen Sleep II Split U90 160x200

Bäddmadrass Jensen Sleep II - Split U90

Bäddmadrass Jensen Sleep II från norska Jensen Beds har en 6,5 cm tjock kärna av Cellex XO. Bäddmadrassen är efterföljaren till Jensens populära bäddmadrass Softline II. Madrasskärnan har en profilerad och en slät sida där den profilerade ofta upplevs som lite mjukare än den släta.

Cellex XO andas bra och transporterar bort fukt effektivt. Bäddmadrassen innehåller också Lyocell med Sensity™ som håller sängen extra fräsch, torr och mer hygienisk.

I Sleep-serien har Jensen utvecklat sin quiltning och den nya vågquiltningen ger en ökad elastisitet jämfört med föregångaren Softline. I tillverkningen av Jensen Sleep används till skillnad från föregångaren Softline också en mängd återvunna material för en mer hållbar produktcykel. Fiberstoppningen i Sleep är av 100% återvunnen polyester och tyget innehåller 30% återvunnen Lyocell.

Jensen Splittopper - Split U90

En split- eller flex-bäddmadrass är en specialvariant för ställbara dubbelsängar. Jensens bäddmadrasser kommer i en split-variant som vi kallar för U90 vilket innebär att huvudändan är delad ca 90 cm ner mot mitten men fotändan är hel precis som på en vanlig bäddmadrass till dubbelsäng. Detta gör att båda ställbara sängar kan regleras individuellt utan att det blir en onödig skarv hela vägen mellan sängarna.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy