Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Bäddmadrasser  ›  Bäddmadrass Jensen Sleep III 90x200
Bäddmadrass Jensen Sleep III 90x200

Bäddmadrass Jensen Sleep III

Bäddmadrass Jensen Sleep III från norska Jensen Beds har en 5 cm tjock kärna av Innergetic® Latex. Bäddmadrassen är en vidareutveckling av Jensen Softline III. Bäddmadrasskärnan är profilerad på ena sidan och slät på den andra. Den profilerade sidan upplevs ofta som mjukare än den släta som ger en lite fastare känsla.

Den öppna cellstrukturen i Innergetic® Latex medför en riktigt bra andningsförmåga och transporterar bort fukt effektivt. Madrasskärnan är dessutom perforerad vilket ytterligare förstärker dessa egenskaper. Latex är ett bra material också ur hygienisk synvinkel då bakterier och kvalster inte trivs där. Det ger en renare och mer hälsosam sovmiljö.

I Sleep-serien har Jensen utvecklat sin quiltning och den nya vågquiltningen ger en ökad elastisitet jämfört med föregångaren Softline. I tillverkningen av Jensen Sleep används till skillnad från föregångaren Softline också en mängd återvunna material för en mer hållbar produktcykel. Fiberstoppningen i Sleep är av 100% återvunnen polyester och tyget innehåller 30% återvunnen Lyocell.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy