Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Bäddmadrasser  ›  Bäddmadrass Jensen Softline III Split U90 160x210
Bäddmadrass Jensen Softline III Split U90 160x210Bäddmadrass Jensen Softline III Split U90 160x210

Bäddmadrass Jensen Softline III - Split U90

Bäddmadrass Jensen Softline III från norska Jensen Beds har en 5 cm tjock kärna av Innergetic® Latex. Bäddmadrasskärnan är profilerad på ena sidan och slät på den andra. Den profilerade sidan upplevs ofta som mjukare än den släta som ger en lite fastare känsla.

Den öppna cellstrukturen i Innergetic® Latex medför en riktigt bra andningsförmåga och transporterar bort fukt effektivt. Madrasskärnan är dessutom perforerad vilket ytterligare förstärker dessa egenskaper. Latex är ett bra material också ur hygienisk synvinkel då bakterier och kvalster inte trivs där. Det ger en renare och mer hälsosam sovmiljö.

Jensen Splittopper - Split U90

En split- eller flex-bäddmadrass är en specialvariant för ställbara dubbelsängar. Jensens bäddmadrasser kommer i en split-variant som vi kallar för U90 vilket innebär att huvudändan är delad ca 90 cm ner mot mitten men fotändan är hel precis som på en vanlig bäddmadrass till dubbelsäng. Detta gör att båda ställbara sängar kan regleras individuellt utan att det blir en onödig skarv hela vägen mellan sängarna.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy