Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Täcken & kuddar  ›  Övriga kuddar  ›  Silkeskudde Carpe Diem 50x60
Temperaturreglerande
Silkeskudde Carpe Diem 50x60
Silkeskudde Carpe Diem 50x60

Silkeskudde Carpe Diem Mullbärssilke

Silkeskudden från svenska lysmärket Carpe Diem Beds är en mediumhög mullbärssilkekudde. Sidenkudden är fylld med 500 gram mullbärssilke som är uppblandat med polyester för bästa stöd och form. Mullbärssilke är av högsta kvalitet och utgör ca 40% av kuddens fyllning. Kudden har ett yttertyg i 100% bomull.

Silke har fina damm- och smutsavvisande egenskaper och det ger materialet en unik förmåga att rena sig självt. Carpe Diems silkeskudde är därför ett utmärkt val för allergiker. Silke har också bra värmereglerande egenskaper och absorberar och transporterar bort överflödig fukt effektivt. Resultatet är att du får sova ostörd och slipper vakna upp av att du svettas eller fryser.

Leverantörens skötselråd: Silke mår som allra bäst när det med jämna mellanrum tas ut och luftas utomhus. Lufta din kudde i mullbärssilke i dagsljus, men undvik starkt solljus.



Standardvy | Byt till Mobil vy