Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Täcken & kuddar  ›  Övriga kuddar  ›  Latexkudde Viking 50x60 (43x55)
Latexkudde Viking 50x60 (43x55)
Latexkudde Viking 50x60 (43x55)

Latexkudde Viking

Latexkudden från Viking Beds of Sweden är en kudde som erbjuder något helt annat än en traditionell dun- eller fiberkudde.Den ger en mjuk och tryckavlastande känsla mot huvudet men har fortfarande en spänstig och höjdstabil komfort.

Det luftigt konstruerade latexmaterialet ger en kudde som andas. Spänsten i materialet medför också att kudden inte sluter sig runt huvudet som andra kuddar normalt gör. Sammantaget blir detta en av marknadens svalaste och mest ventilerande kuddar.

Latexkudden är i den lägre av de två tillgängliga höjderna populär både bland magsovare och ryggsovare. En bidragande orsak är att latexkärnan är tillverkad i ett stycke vilket gör att kudden alltid håller formen. För dem som sover på sidan erbjuder den en unik fastare komfort utan det vanliga trycket mot örat.

Taggar

  • 50x60


Standardvy | Byt till Mobil vy