AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking
Täcken & kuddar  ›  Dunkuddar  ›  Dunkudde Outlast 50x60
KAMPANJ
Dunkudde Outlast 50x60
Dunkudde Outlast 50x60

Dunkudde Outlast

Outlast mjuka dunkudde är fylld med hela 90 % dun och 10 % fjädrar. Den höga dunhalten gör att kudden effektivt kan fördela trycket jämt under huvudet. Kudden finns i höjderna låg, medium och hög. Alla höjderna har samma höga dunhalt vilket ihop med det högteknologiska tyget gör att kuddarna är lysande på att andas och upprätthålla en lagom temperatur.

Outlast - Allmänt

Duntäckena och dunkuddarna i Outlast-serien har en unik värmereglerande förmåga som ger bästa möjliga sovklimat. Outlast® teknologin är utvecklad av Nasa och hjälper kroppen att hålla den optimala kroppstemperaturen genom natten.

Dunprodukterna är rekommenderade av Norges Astma- og Allergiforbund och dunet är rent nytt europeiskt Muscovy-dun. De får bära märkningar som Downafresh, Nomite, Oeko-tex klass 1, Downafresh, och Downpass certifikat vilka garanterar absolut toppkvalitet och att dunet är etiskt framställt.

Skötselråd

Dunprodukterna i Outlast-serien kan tvättas vid 60ºC i en vanlig tvättmaskin. Använd tvättmedel för dun och skonsam tvätt. Vid torkning i en torktumlare, använd 1-2 tennisbollar. Torka i 30 minuterssekvenser och skaka däremellan så dunet och fjädrar som har klumpat sig faller isär innan du fortsätter torka. Var dag bör man skaka kuddar och täcken så att dunet får luft och håller sin elasticitet. Vädring av dun bör ske i skuggan. Man bör aldrig slå eller piska täcken eller kuddar eftersom det kan förstöra dunet.

Taggar

  • 50x60


Se även

KAMPANJ
Duntäcke Outlast 150x210
från 1 946 kr
(2 595 kr)
KAMPANJ
Kudde Cura Hybrid 50x60
  • Vit
1 047 kr
(1 495 kr)
från 810 kr
KAMPANJ
Duntäcke Outlast 230x220
från 2 921 kr
(3 895 kr)

Standardvy | Byt till Mobil vy