Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Täcken & kuddar  ›  Alla Kuddar  ›  Dunkudde Outlast 50x60
Temperaturreglerande
Dunkudde Outlast 50x60
Dunkudde Outlast 50x60

Dunkudde Outlast

Outlast mjuka dunkudde är fylld med hela 90 % dun och 10 % fjädrar. Den höga dunhalten gör att kudden effektivt kan fördela trycket jämt under huvudet. Kudden finns i höjderna låg, medium och hög. Alla höjderna har samma höga dunhalt vilket ihop med det högteknologiska tyget gör att kuddarna är lysande på att andas och upprätthålla en lagom temperatur.

Outlast - Allmänt

Duntäckena och dunkuddarna i Outlast-serien har en unik värmereglerande förmåga som ger bästa möjliga sovklimat. Outlast® teknologin är utvecklad av Nasa och hjälper kroppen att hålla den optimala kroppstemperaturen genom natten.

Dunprodukterna är rekommenderade av Norges Astma- og Allergiforbund och dunet är rent nytt europeiskt Muscovy-dun. De får bära märkningar som Downafresh, Nomite, Oeko-tex klass 1, Downafresh, och Downpass certifikat vilka garanterar absolut toppkvalitet och att dunet är etiskt framställt.

Skötselråd

Dunprodukterna i Outlast-serien kan tvättas vid 60ºC i en vanlig tvättmaskin. Använd tvättmedel för dun och skonsam tvätt. Vid torkning i en torktumlare, använd 1-2 tennisbollar. Torka i 30 minuterssekvenser och skaka däremellan så dunet och fjädrar som har klumpat sig faller isär innan du fortsätter torka. Var dag bör man skaka kuddar och täcken så att dunet får luft och håller sin elasticitet. Vädring av dun bör ske i skuggan. Man bör aldrig slå eller piska täcken eller kuddar eftersom det kan förstöra dunet.



Liknande produkter

Se även

KAMPANJ
Dunkudde Lyx 50x60
från 608 kr
(810 kr)

Standardvy | Byt till Mobil vy