Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Täcken & kuddar  ›  Alla Kuddar  ›  Kudde Temprakon U Zone 50x60 (45x56)
Temperaturreglerande
Kudde Temprakon U Zone 50x60 (45x56)
Kudde Temprakon U Zone 50x60 (45x56)Kudde Temprakon U Zone 50x60 (45x56)

Kudde Temprakon U Zone

Kudde U Zone från Temprakon är kudden för dig som vill ha en mjuk dunkänsla utan att sjunka ner för mycket i kudden.

U Zone är en ergonomisk kudde med justerbar höjd och med en mjuk känsla. Kudden har en unikt formad avidorm-skumkärna som ger det ergonomiska stödet för nacken. Under den specialformade kärnan finns ytterligare skumplattor som kan plockas ur kudden för en lägre total kuddhöjd och ett individanpassat nackstöd.

Kuddens yttre kammare är fyllda med en mjuk dunblandning som tillsammans med kärnan ger en mjuk kudde som ändå håller höjden och ger ett gott stöd. Den övre kammaren är fylld med 150g 60% vitt anddun/40% småfjädrar och den undre kammaren är fylld med 100g av samma kvalitet.

Kuddens yttertyg är gjort av 100% bomull och är fodrat med lyocell belagd med TempraCool mikrokapslar som är aktivt temperaturreglerande. Det här är en certifierad rymdteknologi som gör att kudden är skön och sval att lägga huvudet på och hjälper till att hålla en behaglig temperatur under hela natten.

Dunkvalitet: 60% vitt anddun/40% småfjädrar. Yttertyg: 100% bomullscamric TC 233 +TempraCool. Certifieringar: DownPass, Oeko-Tex Standard 100 - klass I, Nomite, Downafresh, Space Foundation.



Se även

Standardvy | Byt till Mobil vy