Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Täcken & kuddar  ›  Alla Kuddar  ›  Fiberkudde Mille Notti Varese 50x160
Fiberkudde Mille Notti Varese 50x160
Fiberkudde Mille Notti Varese 50x160

Fiberkudde Varese från Mille Notti - Dubbelkudde/Kramkudde

En unik kudde med en storlek på hela 50x160 cm som möjliggör flera användningsområden. Som dekorativ dubbelkudde ger den ett iögonfallande intryck som en hel gemensam kudde för båda liggplatserna i dubbelsängen. Storleken gör att den också passar ypperligt som sömnkvalitetshöjande kramkudde.

Kudden är fylld med 70% Fossflakes och 30% polyester bollfiber vilket är en unik fiberblandning som gör att kuddarna är fylliga, spänstiga och håller länge. Uppfinningen Fossflakes är en dunlik syntetfiber, formad som ett dunbolster och inspirerad av dunets och fjäderns luftighet.

Överdraget är vävt av finaste bomullscambric, en extra tunn tråd som ger ett tätare, mer slitstarkt och följsamt tyg som hindrar fiberblandningen från att slinka igenom sömmarna.

Vädra och skaka ofta. Tvättas i 40 grader. Torktumla på låg värme tills att kudden är helt torr. Kudden bör tvättas sparsamt för optimal hållbarhet. Öko-Tex Standard 100.

Taggar

  • 50x160
  • Kramkudde


Vanliga tillbehör

Se även

KAMPANJ
Kramkudde Tempur Long Hug 37x120
1 679 kr
(2 099 kr)

Standardvy | Byt till Mobil vy