Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Blandat  ›  Europasängar exempel  ›  Ställbara sängar Viking Birka DuoFlex 180x200
Svensktillverkad
Ställbara sängar Viking Birka DuoFlex 180x200
Ställbara sängar Viking Birka DuoFlex 180x200

Ställbar säng Viking Birka DuoFlex - dubbelsängspaket

Birka DuoFlex är en kompakt svensktillverkad ställbar säng från Viking Beds of Sweden. Den höj och sänkbara sängen har en speciell förspänd zonindelning i 7 zoner som ger en exceptionell balans och en både följsam och stödjande känsla.

Det 7-zonade övre fjädringslagret består av en unik 15 cm hög svensktillverkad 6-varvs pocketfjäder i toppklass. Fjädrarna i sängens alla zoner är till skillnad från traditionella zonindelade pocketresårer gjorda med samma tjocklek på metalltråden. Skillnaden i styrka och djup mellan zonerna är istället resultatet av att fjädrarna har olika originalhöjd innan de placeras i de tygfickor som formar pocketresåren. De fastare zonerna är helt enkelt mer spända. Den här konstruktionen ger en oöverträffad exakthet i relationen mellan zonerna och garanterar rätt balans i sängen.

Underfjädringen i Birka ställbar DuoFlex är en 7 cm hög Viking Original pocketunderfjädring för ställbara sängar i 3-zoner vilket förstärker den unika balansen i Birka-serien. Zonerna i bottenfjädringen förstärker axelzonens djup och hjälper till att lyfta upp kroppens övriga delar för en rakare liggposition.

För den fulländade följsamma Birka-komforten rekommenderas att kombinera sängen med bäddmadrass Viking Talalay som ger en fantastisk finish. Till ett dubbelsängspaket kan man också välja en gemensam så kallad flex-bäddmadrass som tillåter individuell reglering av de båda sängarna men som sitter ihop under höft- och midjepartiet.

Liksom övriga modeller i Viking Original-sortimentet så finns för ställbar Birka DuoFlex ett stort urval av tyger och tillbehör. Välj mellan 11 färger på möbeltyget fördelat på 4 tygserier. Köp till snygga sängben i din stil och någon av Vikings detaljrika tyggavlar i matchande tyg.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy