Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
 

Nu byter vi massor av utställningssängar i våra butiker
-
passa på att fynda!

Köp ett visningsexemplar av någon av våra sängmodeller från Carpe Diem eller Tempur till kanonpriser. På grund av designändringar byter vi nu ut samtliga gamla visningsexemplar från de två kvalitetsvarumärkena.

Till listan med tillgängliga visningsexemplar...



Dessutom har vi massor med bra priser och fina kampanjer på nybeställningar av sängar och sovrumstillbehör!

 

Tillbehör

KAMPANJ
Duntäcke Lyx 150x210
från 1 463 kr
(1 950 kr)
KAMPANJ
Duntäcke Lyx 230x220
från 2 138 kr
(2 850 kr)
KAMPANJ
Kudde Tempur Comfort PureClean 50x60
2 124 kr
(2 499 kr)
KAMPANJ
Dunkudde Lyx 50x60
från 608 kr
(810 kr)

Vändbara madrasser, plymåer & skummadrasser

 

Kampanjer & rea
VINTER 2024
Topplista

Välkommen in i våra butiker och prova ut din drömsäng!

Vi har fina erbjudanden på kontinentalsängar, ställbara sängar, ramsängar, bäddmadrasser, kuddar, täcken, plädar, och mycket, mycket mer. En del priser gäller så länge lagret räcker och för andra produkter kan det finnas ett fåtal i lager för omgående leverans. Så vänta inte utan besök din Sovkoncept-butik i dag!

Dessutom hittar du sängar och sovrumsmöbler märkta med Svanen, Nordens officiella miljömärkning som granskar miljöpåverkan under hela livscykeln och ställer krav på funktion och kvalitet. Vi har också plädar och överkast tillverkade av 99% återvunnet material samt ett stort sortiment av ekologiska sängar, möbler, sänglinne m.m. till priser som överraskar. Det ska vara skönt att välja grönt!

Standardvy | Byt till Mobil vy