Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking

Vändbar madrass 180x200

En vändbar madrass 180x200 är en tjockare madrass utan inbyggd träram som är 180 cm bred och 200 cm lång. En vändbar madrass 180x200 är avsedd för 2 personer och har alltså två liggplatser. Det finns också madrasser som inte är vändbara och de kallas plymåmadrasser eller bara madrasser. Innanför tyget kan komfortkassetten vara hel eller delad. Här hittar du alla våra vändbara madrasser och plymåmadrasser i storlek 180x200.

Vändbara madrasser & plymåmadrasser 180x200

16 artiklar Kampanj(2) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar per sida:

Vändbara madrasser/Plymåmadrasser/Resårmadrasser

Vändbara madrasser, plymåmadrasser och resårmadrasser har ingen ramkonstruktion utan är designade för placering på underbäddar eller på ribbottnar. En vändbar madrass bör även kombineras med en bäddmadrass för optimal komfort och livslängd.

De flesta vändbara madrasser innehåller ett lager pocketfjädring med stoppning runt men det finns även andra lösningar med annan typ av fjädring eller madrasser som består enbart av skummaterial. Komforten varierar stort mellan olika modeller och det gäller även mellan madrassmodeller som båda har pocketfjädring.

Hur bekväm en madrass uppfattas beror mycket på den som ligger i den, både vad gäller smak och tycke men även kroppsform och vikt. Därför är det en stor fördel att prova sängar i butik.

Inte ens de mest erfarna branschspecialister kan med säkerhet förstå hur en sängs komfort är utifrån endast en detaljrik produktspecifikation. Det är först när de testar sängens komfort genom att lägga sig i den som de vet hur den känns och vad den har för karaktär.

I Sovkoncepts butiker har du möjlighet att prova många sängar och få bra tips om hur du känner skillnad och vad skillnaderna innebär i längden. Utifrån vad du tycker när du provar en säng kan du också få bra tips från oss om vilka andra modeller du bör prova. Tillsammans hittar vi den säng som passar just dig allra bäst.

Startsida › Sängar & madrasser › Plymåer & vändbara madrasser
Standardvy | Byt till Mobil vy