Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Ekens Essens LTD Classic inkl. bm 180x200
Svensktillverkad
Kontinentalsäng Ekens Essens LTD Classic inkl. bm 180x200
Kontinentalsäng Ekens Essens LTD Classic inkl. bm 180x200

Kontinentalsäng Ekens Essens - Limited Edition inkl. bäddmadrass

Kontinentalsäng Essens från svenska Ekens är en av Sovkoncepts mest populära sängar och den har gett oss många nöjda kunder under lång tid. Det här är en Limited Edition-version i Ljusgrå som kommer komplett med bäddmadrass Softex Quilt.

Kontinentalsängens mellanmadrass har en 15 cm hög och noggrant balanserad 5-zonad pocketfjädring. Denna stöttas väl av den följsamma och stabila pocketfjädringen i underbädden. Till skillnad från de flesta 5-zonade pocketresårer så är Essens balanserad med ett större utrymme för axeln vilket för de flesta ger en bekvämare och mer avlastande sovställning när de ligger på sidan.

I Limited Edition-paketet ingår bäddmadrass Ekens Softex Quilt som är en mjuk och spänstig bäddmadrass med avtagbart tyg.

Essens LTD finns endast i storlek 180x200 cm och i Limited Edition-färgen Ljusgrå. I samma färg finns Huvudgavel Ekens Djup Knapp att köpa till.

Minsta möjliga miljöpåverkan hos Ekens sängar

Ekens arbetar konsekvent för högsta kvalitet och minimerad miljöpåverkan. Hela tillverkningsprocessen är certifierad enligt både ISO 9001 och ISO 14001. Tygerna är Öko-tex godkända och trästommarna är byggda med FSC®-märkt trä (FSC-C120449).

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy