Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Täcken & kuddar  ›  Trögelastiska kuddar  ›  Kudde Tempur Comfort SmartCool 50x60
Temperaturreglerande
Kudde Tempur Comfort SmartCool 50x60
Kudde Tempur Comfort SmartCool 50x60Kudde Tempur Comfort SmartCool 50x60

Kudde Tempur Comfort SmartCool - trögelastisk & formbar

Kudde Tempur Comfort SmartCool tar det bästa av två ting och lägger till en tredje. Tempur-kudden kombinerar en klassisk formad och formbarhet med en fyllning av finfördelat marknadsledande trögelastiskt skum. Till det ger SmartCool-teknologin i kuddfodralet en sval känsla vid beröring och en temperaturreglerande effekt för en behagligare nattsömn.

Comfort SmartCool har en kärna av trögelastiska TEMPUR Adapt™ Material samt ett ytskikt av helt nya TEMPUR® ADVANCED MATERIAL. Till skillnad från i Tempurs ergonomiskt formade kuddar är Tempur-materialet i Tempur-kudden Comfort SmartCool inte tillverkat i ett massivt stycke utan är i stället finfördelat. Det gör Comfort SmartCool-kudden till en formbar traditionell kudde med extra allt då det toppmoderna ytskiktet TEMPUR® ADVANCED MATERIAL avlastar 20% mer tryck än tidigare material.

Fördelar:

  • Rekommenderas oavsett hur du sover då kudden är formbar som en traditionell kudde. Välj rätt höjd som passar din kroppsstorlek, din säng och din sovställning.
  • SmartCoolTechnology™ gör din TEMPUR® Millennium kudde sval vid beröring. Överdraget kan enkelt tas av och tvättas i 40°C.
  • 3 års garanti.


Se även

KAMPANJ
Kudde Tempur Comfort PureClean 50x60
2 124 kr
(2 499 kr)

Standardvy | Byt till Mobil vy