Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
 

Sovkoncept Sisjön

Vår sängbutik i Sisjön hittar du mitt i gigantiska Sisjö Shopping i södra Göteborg. Här delar vi hus med bland annat ELON. Tack vare sitt läge erbjuder butiken i Sisjön lugn och ro utan att vara svårtillgänglig.

Närheten till Söderleden samt utbudet av butiker både i Sisjön och i Högsbo 421 på andra sidan leden gör att besöket i butiken lätt kan kombineras med andra ärenden. Samtidigt gör butiksläget på andra våningen att Sovkoncept Sisjön inte drabbas av onödigt stök och spring. Detta är alltså butiken för dig som vill kunna välja rätt säng i lugn och ro.

Butiken öppnade i juni 2018 och är arvtagaren till de två butiker som vi under många år drev i Kållered och i Köpcenter 421 i Högsbo. Även om vi i samband med flytten bytte namn till Sovkoncept så tog vi med oss all erfarenhet och vi har behållit samma trevliga stämning som vi alltid haft.

Välkommen in och prata säng med oss.

Öppettider

Måndag-torsdag 11-18
Fredag-söndag
och helgdag
11-17

Avvikande öppettider

Skärtorsdagen 11-17
Påskafton 11-14
Valborgsmässoafton 11-17
Nyårsafton 11-14

Butiken är stängd följande dagar:

Midsommarafton, Midsommardagen, Julafton, Juldagen, Nyårsdagen.

Besök oss

Besöksadress

Datavägen 8
436 32 Askim

Kontakta oss

Telefon

031-45 21 00

 
Svensk Handel Medlem 2024

Startsida › Våra butiker › Göteborg - Sisjön
Standardvy | Byt till Mobil vy