Stäng
  • Hemleverans
  • Lånesläp
  • Återvinning
  • Hjälp med montering
AirbreezeCarpe Diem BedsEkensEuropean House Of BedsHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunNorsk Dun By NightOutlastTempurVarnamo Of SwedenViking
 

Sovkoncept Sisjön

Välkommen till Sovkoncept! Vi har försörjt Göteborg med bra sängar i 20 år. I vår nystartade sängbutik mitt i gigantiska Sisjö Shopping får du erfaren och kompetent hjälp att hitta din drömsäng. Sovkoncept Sisjön erbjuder allt du kan drömma om vad gäller sängar och sovrum.

Sängbutikskedjan Sovkoncept är förvisso startad så sent som 2018 men de flesta av våra butiker runt om i landet har funnits och drivits av samma ägare i över 10 år. Nu har vi lämnat franchisesammarbetet vi haft med en annan butikskedja och tagit namnet Sovkoncept.

Vill du hitta en riktigt skön säng som passar just dina behov så rekommenderar vi starkt ett besök hos oss på Sovkoncept Sisjön i Göteborg. Våra sängrådgivare är utbildade för att på bästa sätt guida dig genom ett lyckat sängköp. Kanske kan funktionerna i en ställbar säng sätta extra guldkant på din vardag eller är det istället den magiska svävande känslan i en lyxig kontinentalsäng som passar dig?

För att hitta en bra säng räcker det inte med att läsa på. Många sängmodeller på marknaden låter nämligen ganska likvärdiga om man ser till den översiktliga tekniska specifikationen som finns att tillgå. Även om man hittar tekniska skillnader så är det svårt bedöma vilken effekt de har på sängens komfort. Bästa sättet att hitta det som passar dig är därför att ta en stund att provligga och jämföra komforten i en sängbutik med stort utbud.

Hos oss på Sovkoncept Sisjön i Göteborg hittar du kontinentalsängar, ställbara sängar och ramsängar i många varianter och i olika prisklasser. Här kan du jämföra känslan och funktionen och på så sätt bilda dig en riktig uppfattning om vad som passar dig bäst. Den säng som passar just dig - det är en riktigt bra och prisvärd säng.

 

Öppettider

Måndag-fredag 10-19
Lördag 10-17
Söndag och helgdag 11-17

Avvikande öppettider

Nyårsafton 10-14

Butiken är stängd följande dagar:

Nyårsdagen, Midsommarafton, Midsommardagen, Julafton, Juldagen.

Besök oss

Besöksadress

Datavägen 8
436 32 Askim

Kontakta oss

Telefon

031-45 21 00

 
 

Startsida › Våra butiker › Göteborg - Sisjön

Hemleverans

Lånesläp

Återvinning

Montering

Standardvy | Byt till Mobil vy