Stäng
  • Hemleverans
  • Lånesläp
  • Återvinning
  • Hjälp med montering
AirbreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSleeping WorldSundTempurVarnamo Of SwedenViking
 

Sovkoncept Backaplan

Välkommen till en riktig sängbutik! Hos oss på Sovkoncept Backaplan kan du hitta allt du kan drömma om när det kommer till sängar och sovrum. Vi har försörjt Göteborg med bra sängar i 20 år.

Även om vår sängbutikskedja Sovkoncept startade med det namnet så sent som 2018 så har de flesta av våra butiker funnits och drivits av oss i över 10 år. Fram till och med 2017 så hade vi dock franchiseavtal med en annan välkänd sängbutikskedja och hette alltså något annat.

Erfarenhet är därmed inget som saknas vare sig i vår ledning eller hos våra sängrådgivare som du möter i butikerna. Om du tar dig tid att besöka oss på Backaplan i Göteborg så känner vi oss trygga i att vi kommer kunna hjälpa dig att hitta en säng som passar just dig. Kanske är det dags att uppgradera med den lyxiga funktionen i en ställbar säng eller letar du kanske efter den perfekta viktlösa känslan i en riktigt bra kontinentalsäng?

En riktigt bra säng är nämligen inte bara en precisionsbyggd säng av kvalitetsmaterial. Det är en säng som också är väl anpassad till de personer som ska sova i den. Vissa människor är långa och andra är korta, det finns de som har breda axlar medan andra har breda höfter. När man dessutom tar med sovställningen i beräkningen så är det självklart att en enda sängmodell inte kan passa alla människor.

Bra liggkomfort är inte heller något du kan läsa dig till utan den måste provas fram. Det är först när du jämför känslan mellan olika sängar som du kan bilda sig en riktig uppfattning om vad som passar dig bäst. Det är därför vi på Sovkoncept Backaplan erbjuder ett riktigt stort utbud av kontinentalsängar, ställbara sängar och ramsängar i olika prisklasser som du kan provligga i vår butik. Den säng som passar just dig är en riktigt bra och prisvärd säng.

 

Öppettider

Måndag-fredag 10-19
Lördag 10-17
Söndag och helgdag 11-17

Avvikande öppettider

Påskafton 10-15
Valborgsmässoafton 10-17
Nyårsafton 10-14

Butiken är stängd följande dagar:

Nyårsdagen, Midsommarafton, Midsommardagen, Julafton, Juldagen.

Besök oss

Besöksadress

Deltavägen 4
417 05 Göteborg

Kontakta oss

Telefon

031-65 66 70

 

Startsida › Våra butiker › Göteborg - Backaplan

Hemleverans

Lånesläp

Återvinning

Montering

Standardvy | Byt till Mobil vy