Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
 

Välkommen till Sovkoncept!

I våra butiker hittar du allt du kan drömma om vad gäller sängar och sovrum. Vi erbjuder skandinavisk design och kvalitet när den är som bäst och med vår gedigna erfarenhet hjälper vi dig att hitta en säng som passar dig riktigt bra.

Sängbutikskedjan Sovkoncept är förvisso startad så sent som 2018 men de flesta av våra butiker runt om i landet har funnits och drivits av samma ägare i över 15 år. Vår äldsta butik har ägts och drivits av nuvarande ägare sedan år 2000. Hos Sovkoncept får du därför all den kunskap och kompetens som bara erfarenhet kan ge.

Erfarenhet är alltså inget vi saknar vare sig i vår ledning eller hos våra sängrådgivare som du möter i våra sängbutiker. Besöker du närmaste Sovkoncept-butik så får du hjällp att hitta en säng som passar just dig, oavsett om det är en kontinentalsäng, ställbar säng eller en ramsäng.

En riktigt bra säng är nämligen inte bara en precisionsbyggd säng av kvalitetsmaterial. Det är en säng som också är väl anpassad till de personer som ska sova i den. Vissa människor är långa och andra är korta, det finns de som har breda axlar medan andra har breda höfter. När man dessutom tar med sovställningen i beräkningen så är det självklart att en enda sängmodell inte kan passa alla människors behov.

För att hitta en bra säng räcker det sällan att läsa på. Många sängmodeller på marknaden låter nämligen ganska likvärdiga om man ser till den översiktliga tekniska specifikationen som finns att tillgå. Även om man hittar tekniska skillnader så är det svårt bedöma vilken effekt de har på sängens komfort. Bästa sättet att hitta det som passar dig är därför att ta en stund att provligga och jämföra komforten i en sängbutik med stort utbud.

I Sovkoncepts sängbutiker hittar du precis det du behöver för att ta ett bra beslut. Hos oss får du kompetent guidning mellan kontinentalsängar i olika prisklasser och komfort. Vi visar dig gärna vårt utbud av ställbara sängar och förklarar fördelar och skillnader mellan ställbara och vanliga sängar. Är du på jakt efter en klassisk ramsäng eller en säng med förvaring så tveka inte att be om hjälp.

Hos Sovkoncept hjälper vi dig gärna och grundligt och sen när du har all kunskap så tar du själv beslut om du vill handla eller inte. Vi känner oss nämligen trygga i att du hos oss kommer hitta den bästa sängen för dig. Och den säng som passar just dig - det är en riktigt bra och prisvärd säng.

Välj butik

Klicka på butiksnamnen i listan till vänster för att få information om adress och öppettider samt kontaktinformation.

Vilken butik bör du kontakta om du har frågor?

Om din fråga gäller en pågående eller levererad order är det endast den butik du beställde dina varor från som kan hjälpa dig. Har du övriga frågor om produkter, leveranstid eller något annat så rekommenderar vi dig att kontakta din närmaste Sovkoncept-butik.

Startsida › Våra butiker
Standardvy | Byt till Mobil vy