Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
 

Vi är Sovkoncept

Sovkoncept är en sängbutikskedja som drivs av sänghandlare med lång erfarenhet från branschen. Vi har valt att samarbeta med några av de bästa sängtillverkarna i Norden. Med vårt breda sortiment och vår långa erfarenhet hjälper vi dig att hitta rätt. Vårt mål är att du som kund skall uppleva dina drömmar varje natt i ett sovrum som passar både dig och din plånbok.

 
 

Söker du ett utvecklande jobb?

Vi söker regelbundet nya och drivna medarbetare till heltids- och deltidstjänster inom butik och logistik. Det kan ofta finnas helg- och sommarjobb som ger ovärderlig erfarenhet och bra insikt i hur det är att driva företag, något som passar väl till studenter oavsett studieinriktning. Läs mer om våra butikers aktuella behov här.

 
 

Vill du driva en Sovkoncept-butik?

Vi söker fler engagerade människor som vill vara en del av framtidens sängkedja. Är du intresserad av att driva en egen Sovkoncept-butik inom vårt franchisekoncept kontakta oss med ett mail till följande adress:

Standardvy | Byt till Mobil vy