AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking

Tempur


1 2 ... 13  196 artiklar Kampanj(192) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar per sida:
1 2 ... 13 

Tempur - Sängar & tillbehör

Tempur är originalet och fortfarande en världsledande leverantör av trögelastiska sängar, kuddar och vardagsprodukter. När man pratar om minnesskum, memoryskum eller trögelastiskt skum så används ofta begreppet Tempur-material, oavsett vilken tillverkare produkten kommer ifrån. Det kan lätt ge intrycket av att alla produkter innehåller samma material, men det är långt ifrån sanningen.

Om ens någon så är det ytterst få trögelastiska produkter från andra tillverkare som ger samma tryckavlastning, har samma rörelseupptag och har lika lång livslängd. Tempur levererar därför också långa garantier.

Du har nog hört historien om Tempur-materialets ursprung som utvecklat för NASAs rymdprogram. Tempur är också den enda leverantören av sängar och kuddar i minnesskum som är certifierade av Space Foundation som Certified Space Technology.


Startsida › Varumärken › Tempur
Standardvy | Byt till Mobil vy