Stäng
  • Hemleverans
  • Lånesläp
  • Återvinning
  • Hjälp med montering
AirbreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSleeping WorldSundTempurVarnamo Of SwedenViking
 

Sovkoncept Sundsvall

Välkommen till en riktig sängbutik! Sovkoncept Sundsvall erbjuder allt du kan drömma om vad gäller sängar och sovrum. Hos oss hittar du skandinavisk design och kvalitet när den är som bäst och med vår erfarenhet hjälper vi dig att hitta en säng som passar dig riktigt bra.

Trots att vi startade vår sängbutikskedja Sovkoncept så sent som 2018 så har de flesta av våra butiker har funnits och drivits av samma ägare i över 10 år. Nu har vi äntligen lämnat franchisesammarbetet vi haft med en annan butikskedja och tagit det egna namnet Sovkoncept. In i den nya kedjan tog vi dock med oss all den kunskap och kompetens som bara erfarenhet kan ge.

Erfarenhet är alltså inget vi saknar vare sig i vår ledning eller hos våra sängrådgivare som du möter i butikerna. Hos oss på Sovkoncept Sundsvall så kommer vi hjälpa dig att hitta en säng som passar just dig. Är du kanske på jakt efter den sköna svävande känslan i en riktigt bra kontinentalsäng eller är det dags att uppgradera till den lyxiga funktionen i en ställbar säng?

En riktigt bra säng är inte bara en precisionsbyggd säng av kvalitetsmaterial. Det är en säng som också är väl anpassad till de personer som ska sova i den. Vissa människor är långa och andra är korta, det finns de som har breda axlar medan andra har breda höfter. När man dessutom tar med sovställningen i beräkningen så är det självklart att en enda sängmodell inte kan passa alla människor.

Bra liggkomfort är inte heller något du kan läsa dig till utan den måste provas fram. Det är först när du jämför känslan mellan olika sängar som du kan bilda sig en riktig uppfattning om vad som passar dig bäst. Besök sängbutiken Sovkoncept Sundsvall och prova dig fram genom ett stort utbud av kontinentalsängar, ställbara sängar och ramsängar i olika prisklasser. Den säng som passar just dig - det är en riktigt bra och prisvärd säng.

 

Öppettider

Måndag-fredag 10-19
Lördag 10-17
Söndag och helgdag 11-17

Avvikande öppettider

Skärtorsdag 10-18
Påskafton 10-15
Valborgsmässoafton 11-17
Torsdag innan midsommarafton 10-18
Alla helgons dag 10-17

Butiken är stängd följande dagar:

Julafton, Juldagen, Nyårsafton, Nyårsdagen, Midsommarafton, Midsommardagen.

Besök oss

Besöksadress

Sovkoncept Sundsvall

Birsta Syd

Gesällvägen 9

863 41 Sundsvall

Kontakta oss

Telefon

060-12 24 00

 
Startsida › Våra butiker › Sundsvall

Hemleverans

Lånesläp

Återvinning

Montering

Standardvy | Byt till Mobil vy