Stäng
  • Hemleverans
  • Lånesläp
  • Återvinning
  • Hjälp med montering
AirbreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSleeping WorldSundTempurVarnamo Of SwedenViking
 

Sovkoncept Östersund

Välkommen till en riktig sängbutik! Sovkoncept Östersund erbjuder allt du kan drömma om när det kommer till sängar och sovrum. Hos oss hittar du skandinavisk design och kvalitet när den är som bäst och med vår erfarenhet hjälper vi dig att hitta en säng som passar dig riktigt bra.

Vi startade förvisso sängbutikskedjan Sovkoncept så sent som 2018 men de flesta av våra sängbutiker runt om i landet har funnits och drivits av samma ägare i över 10 år. Nu har vi äntligen tagit steget och lämnat franchisesammarbetet vi haft med en annan butikskedja. In i den nya kedjan Sovkoncept tog vi dock med oss all den kunskap och kompetens som bara erfarenhet kan ge.

Erfarenhet är alltså inget vi saknar vare sig i vår ledning eller hos våra sängrådgivare som du möter i våra sängbutiker. Hos oss på Sovkoncept så kommer vi hjälpa dig att hitta en säng som passar just dig, oavsett om det är en kontinentalsäng, ställbar säng eller en ramsäng.

En riktigt bra säng är nämligen inte bara en precisionsbyggd säng av kvalitetsmaterial. Det är en säng som också är väl anpassad till de personer som ska sova i den. Vissa människor är långa och andra är korta, det finns de som har breda axlar medan andra har breda höfter. När man dessutom tar med sovställningen i beräkningen så är det självklart att en enda sängmodell inte kan passa alla människor.

Bra liggkomfort är inte heller något du kan läsa dig till utan den måste provas fram. Det är först när du jämför känslan mellan olika sängar som du kan bilda sig en riktig uppfattning om vad som passar dig bäst. I vår sängbutik i Östersund får du möjligheten att prova dig fram genom ett stort utbud av kontinentalsängar, ställbara sängar och ramsängar i olika prisklasser. Den säng som passar just dig - det är en riktigt bra och prisvärd säng.

Sovkoncept Östersund erbjuder inom butikens region, liksom alla våra butiker, full service när det gäller hemleverans och montering samt bortforsling av emballage och din gamla säng. Bor du en längre sträcka från butiken? Fråga gärna vilka möjligheter vi har göra leveransen av din säng så smidig som möjligt.

 

Öppettider

Måndag-fredag 10-18
Lördag 10-15
Söndag och helgdag 11-15

Avvikande öppettider

Valborgsmässoafton 10-16
Alla helgons dag 10-15

Butiken är stängd följande dagar:

Julafton, Juldagen, Nyårsafton, Nyårsdagen, Trettondagen, Långfredag, Påskafton, Påskdagen, Annandag påsk, 1:a maj, Nationaldagen, Midsommarafton & Midsommardagen.

Besök oss

Besöksadress

Sovkoncept Östersund
Minnesgärdsgränd 1
831 45 Östersund

Kontakta oss

Telefon

063-10 38 71

Fax

063-10 38 73

 
Startsida › Våra butiker › Östersund

Hemleverans

Lånesläp

Återvinning

Montering

Standardvy | Byt till Mobil vy