Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
 

Hemtransport & Service

 
 
Hemleverans

Hemleverans i hela Sverige

När du köper en säng i någon av Sovkoncepts butiker kan du få den levererad till önskad adress i Sverige. Är leveransen inom någon av våra sängbutikers närområde kan du dessutom välja till mycket mer hjälp om du önskar.

 
 

Leverans till tomtgräns

Oavsett var du bor i Sverige kan din Sovkoncept-butik erbjuda transport till tomtgräns/trottoar så länge det finns en för lastbil körbar väg dit.

Se våra Köp- och Leveransvillkor för villkor och priser.

Hemleverans
 
 
Hemleverans

Hemleverans till sovrum

Hemleverans till sovrum innebär att vi utöver transporten också hjälper dig att bära in det du köpt till ditt sovrum. Det här leveransalternativet finns endast tillgängligt för leveranser inom någon av våra sängbutikers närområde.

Våra butiker definierar sina närområden lite olika men de flesta kunder blir mycket positivt överraskade av räckvidden. Fråga gärna i din Sovkoncept-butik om vilka leveransalternativ de kan erbjuda hem till dig.

Se våra Köp- och Leveransvillkor för villkor och priser.

 
 

Hjälp med montering

Om du väljer leverans till sovrum kan du också välja att få sängen monterad. När vi monterar en säng tar vi självklart med oss emballaget så att det enda du behöver göra är att bädda.

Se våra Köp- och Leveransvillkor för villkor och priser.

Hemleverans
 
 
Hemleverans

Återvinning/returhantering av din gamla säng

Om du köper din säng med leverans till sovrum så har du möjlighet att även få hjälp med bortforsling av din gamla säng. Det kan vara både praktiskt och ett sätt att minska det totala antalet transporter.

Din Sovkoncept-butik ombesörjer transporten till en lokal återvinningscentral.

Se våra Köp- och Leveransvillkor för villkor och priser.

 
 

Gratis lånesläp

Sovkoncepts butiker erbjuder sina sängkunder möjligheten att helt gratis låna en täckt släpvagn för hemtransport i egen regi. Utöver att alternativet är kostnadsfritt har det också en stor fördel i sin flexibilitet.

Förutsatt att du meddelat butiken senast dagen innan så kan du hämta din nya säng så länge butiken är öppen. Men glöm inte att du måste lämna tillbaka släpvagnen innan stängning.

Se våra Köp- och Leveransvillkor för villkor och priser.

Hemleverans
 
 

Service & reparation

Även kvalitetssängar kan ibland behöva underhållas och detta gäller framför allt ställbara sängar/motorsängar. Har du inte möjlighet själv så kan många av Sovkoncepts butiker erbjuda service och reparationer även om arbetet inte skulle täckas av tillverkarens garantier.

Kontakta din Sovkoncept-butik för mer information om priser och utbud.

Standardvy | Byt till Mobil vy