Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking

Viking


1 2 ... 28  440 artiklar Kampanj(0) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar per sida:
1 2 ... 28 

Viking - Sängar & tillbehör

Sängtillverkaren Viking Beds of Sweden är sprunget ur Möbelriket och levererar idag svenska kvalitetssängar från Ekenässjön på småländska höglandet. Självklart tar man material från underleverantörer i närområdet vilket både gynnar miljö och borgar för svensk kvalitet. Genom genuint hantverk och gedigen kunskap om anatomi och material utvecklar och producerar Viking ett genomarbetat sortiment av sängar med både komfort och design utöver det vanliga.

Viking erbjuder i sitt Original-sortiment ett brett utbud av sängar i olika komfort, stil och funktion. Som sängtillverkarens absolut populäraste kontinentalsäng finner man den unika kontinentalsäng Viking Birka med sin fantastiska komfort, men för den som söker något annat så finns enbart bland Vikings kontinentalsängar flera ytterligare modeller.

Även när det gäller ställbara sängar har Viking Beds ett brett sortiment. Viking Birka FlexPlus är den mest populära men Vikings Original-sortiment har ett stort urval av komfort, funktion och design.

På alla sängmodeller från Viking Beds of Sweden lämnar tillverkaren 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott. På motorn till de ställbara sängarna lämnas 5 års garanti.

Även om Vikings Original-sortiment är brett så erbjuder företaget även tillverkning av egna sortiment till återförsäljarkedjor. Dessa sängmodeller kan vara ganska lika Vikings Original-sängar men innehållet skiljer sig ofta ganska mycket. Du kan enkelt kontrollera om en säng är en Viking Original-modell genom att se om den finns med på www.vikingbeds.se.

Hos Sovkoncept hittar du Viking Original-modeller på kontinentalsängar, ställbara sängar och på ramsängar. Det är de sängmodellerna som Viking Beds of Sweden med mycket omsorg har utvecklat och designat genom noggranna processer. Hos Sovkoncept hittar du därför Viking-sängar såsom de är tänkta. Dessutom erbjuder vi vår populära Viking Oden som ett prisvärt komplement till Viking Beds fantastiska Original-sängar.

vikingbeds.se

Startsida › Varumärken › Viking
Standardvy | Byt till Mobil vy