Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking

Hilding


1 2 ... 14  213 artiklar Kampanj(0) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar per sida:
1 2 ... 14 

Hilding

Hilding har lång erfarenhet av att bygga sängar och har sedan 1939 byggt och utvecklat sina sängar i Sverige enligt svenska hantverkstraditioner. Med fokus på familjen och med ett modernt sätt att se på materialval beaktar Hilding både hälsa och miljö i utvecklingen av sina produkter.

Hildings sängar tillverkas i Sverige och hela sängsortimentet är Svanen-märkt. Alla sängmodeller tillverkas på ett sätt som rekommenderas av Astma-och Allergiförbundet och med bäddmadrass Aktsam på toppen samt sänggavel och sängben i spårat trä får du ett komplett allergivänligt sängpaket.

Sängarna har avtagbara och tvättbara klädslar i hållbara tyger som tillverkas helt utan användning av vatten och PFC-kemikalier. Väljer du Hilding som din nästa säng så kan du sova både bekvämt och med gott samvete.

hilding.nu

Startsida › Varumärken › Hilding
Standardvy | Byt till Mobil vy