Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Plymåer & vändbara madrasser  ›  Madrass Tempur Prima 120x210
Madrass Tempur Prima 120x210
Madrass Tempur Prima 120x210

Madrass Tempur Prima®

Madrasser Tempur Prima är "allt-i-ett"-madrasser som levererar fulländad Tempur-komfort i en enda madrass. Tempur Prima är därför ett utmärkt alternativ för dig som vill ha maximal komfort utan att bygga alltför mycket höjd. Madrassen finns i tre olika känslor.

Uppbyggnad Madrass Tempur Prima

Tempur Prima-madrasserna innehåller tre huvudsakliga lager av samverkande skummaterial. I botten finns Tempur DuraBase™ Technology som är ett stabilt och komforthöjande baslager som är konstruerat för att samverka perfekt med de överliggande skiktens fasthet och tjocklek. Ovanpå DuraBase-lagret finns ett skikt av Tempur Adapt® Material som är det klassiska trögelastiska Tempur-materialet i en ny och förbättrad version med mer motståndskraftighet och ökad livslängd. På toppen finns det nya Tempur Advanced Material som har tagit memoryskum till en ny nivå med 20% mer tryckavlastning än föregångaren. Tygöverdraget till Madrass Tempur Prima är gjort av ett ultramjukt tyg som är avtagbart och maskintvättbart vilket underlättar för en fräsch sovmiljö.

Välj känsla - Mjuk, Medium eller Fast

Tempur-Madrasserna i Prima-serien finns i olika fastheter eller känslor. Tempur beskriver fastheterna på följande sätt:

MJUK - en behaglig mjuk madrasskänsla med kroppsformande komfort.
MEDIUM - en medelfast känsla för den perfekta balansen mellan komfort och stöd.
FAST - en fastare madrasskänsla för det ultimata kroppsstödet som varsamt anpassar sig

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy