Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Täcken & kuddar  ›  Övriga täcken  ›  Silkestäcke Carpe Diem 240x220
Temperaturreglerande
Silkestäcke Carpe Diem 240x220
Silkestäcke Carpe Diem 240x220

Silkestäcke Carpe Diem - Dubbeltäcke

Carpe Diem Beds mullbärssilketäcke är fyllt med 900 gram mullbärssilke av högsta kvalitet och har ett yttertyg i 100% bomull. Täcket har en lite tyngre, omfamnande känsla. Dra täcket över dig och känn hur det sakta lägger sig tillrätta runt din kropp. Silket anpassar sig till din kroppstemperatur och ger en utsökt komfort. Vårt täcke i mullbärssilke finns både som enkeltäcke och som stort täcke för dubbelsäng.

Många fördelar med täcke i silke
Med täcken och kuddar i 100% mullbärssilke får du ännu mer exklusiv känsla i sängen. Silke har naturligt damm- och smutsavvisande egenskaper, vilket ger det en unik förmåga att rena sig självt. Silke är därför ett utmärkt val för allergiker. En annan underbar egenskap med silke är att det värmer när det är kallt och upplevs som svalt när det är varmt. Det är ett täcke som andas och som både absorberar och transporterar bort överflödig fukt medan du sover. Resultatet är att du får sova ostörd och slipper vakna upp av att du svettas eller fryser. Carpe Diem Beds täcke av mullbärssilke är certifierat enligt Oeko-Tex® standard 100.

Tvättanvisningar
Silke mår som allra bäst när det med jämna mellanrum tas ut och luftas utomhus. Lufta ditt täcke i mullbärssilke i dagsljus, men undvik starkt solljus.

Övrigt
Notera att Carpe Diems dubbeltäcken är lite större än de flesta andra täckmodeller. För perfekt passform rekommenderas att kombinera med något av Carpe Diems läckra påslakanset.Fler storlekar i samma serie

Standardvy | Byt till Mobil vy