Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Plymåer & vändbara madrasser  ›  Madrass CuraForm Air 105x200
Madrass CuraForm Air 105x200
Madrass CuraForm Air 105x200

Madrass CuraForm Air

Madrass CuraForm Air är en välbyggd dämpande och tryckavlastande madrass. Plymåmadrassen är helt utan fjädring och resår vilket minimerar risken för att rörelser fortplantar sig i madrassen.

Madrass Air är totalt 20 cm tjock och är uppbyggd av flera lager samverkande skummaterial med olika egenskaper. Det översta lagret består av memoryskum som hjälper till att tryckavlasta axel och höft. Mellanlagret är ett avancerat skuret skumlager som skapar den unika komforten i madrass CuraForm Air. I botten finns ett starkt baslager som ger god stabilitet.

Madrass CuraForm Air har inga komfortval och erbjuder en fast komfort som ändå inte är hård för axel och höft. Madrassen bör användas i kombination med en bäddmadrass i memoryskum för optimal komfort och livslängd.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy