Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Plymåer & vändbara madrasser  ›  Madrass Tempur Pro 120x200
Madrass Tempur Pro 120x200
Madrass Tempur Pro 120x200

Madrass Tempur Pro®

Madrasser Tempur Pro är "allt-i-ett"-madrasser som levererar fulländad Tempur-komfort i en enda madrass. Det gör Tempur Pro till den ideala madrassen för dig som vill ha maximal komfort utan att bygga alltför mycket höjd. Madrasserna finns i 3 olika höjder och varje höjd har tre olika komfortalternativ. Dessutom finns 3 olika tygöverdrag för att du ska kunna hitta precis den komforten som du behöver.

Uppbyggnad Madrass Tempur Pro

Tempur Pro-madrasserna innehåller tre huvudsakliga lager av samverkande skummaterial. I botten finns Tempur DuraBase™ Technology som är ett stabilt och komforthöjande baslager som är konstruerat för att samverka perfekt med de överliggande skiktens fasthet och tjocklek. Ovanpå DuraBase-lagret finns ett skikt av Tempur Adapt® Material som är det klassiska trögelastiska Tempur-materialet i en ny och förbättrad version med mer motståndskraftighet och ökad livslängd. På toppen finns det nya Tempur Advanced Material som har tagit memoryskum till en ny nivå med 20% mer tryckavlastning än föregångaren.

Madrasserna i Tempur Pro-serien finns i höjderna 21 cm (Standard), 25 cm (Pro Plus) och 30 cm (Pro Luxe). Madrassen Pro Plus som är 25 cm innehåller tjockare lager än den som är 21 cm, vilket innebär mer tryckavlastande memoryskum. Lyxigast komfort hittas i Pro Luxe-madrassen som är 30 cm hög och följdaktligen innehåller mest av det världsledande trögelastiska Tempur-materialet.

Välj känsla - Mjuk, Medium eller Fast

Tempur-Madrasserna i Pro-serien finns i olika fastheter eller känslor. Tempur beskriver fastheterna på följande sätt:

MJUK - en behaglig mjuk madrasskänsla med kroppsformande komfort.
MEDIUM - en medelfast känsla för den perfekta balansen mellan komfort och stöd.
FAST - en fastare madrasskänsla för det ultimata kroppsstödet som varsamt anpassar sig

Tyg SmartCool eller CoolQuilt

För den fulländade sömnupplevelsen rekommenderas att köpa madrassen med något av de svalkande tygöverdragen Tempur SmartCool eller Tempur CoolQuilt. Båda är tvättbara QuickRefresh™-överdrag med invävd SmartCool Technology™ som är är svalt att ta på och absorberar överskottsvärme för att hålla dig fräsch. Med CoolQuilt får du den ultimata komforten då det dessutom innehåller 2 cm ytterligare Tempur-material invävt i tyget vilket ger en fantastisk känsla.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy