Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Carpe Diem Härmanö 120x200
Svensktillverkad
Kontinentalsäng Carpe Diem Härmanö 120x200
Kontinentalsäng Carpe Diem Härmanö 120x200Kontinentalsäng Carpe Diem Härmanö 120x200

Kontinentalsäng Carpe Diem Härmanö

Härmanö är en kontinentalsäng med stilren design och av högsta kvalitet. Den har hög följsamhet tack vare Carpe Diem Beds Contour Pocket System samtidigt som det trögelastiska bottensegmentet ger dig skön tryckavlastning. Den byggs för hand av Carpe Diems erfarna hantverkare.

Sängen finns att beställa i alla svenska standardbredder från 90 till 210cm bred i längderna 200 och 210cm. Du kan välja mellan 16 olika möbeltyger så att du kan hitta en färg som passar just ditt sovrum.

Trögelastiskt bottensegment

I samarbete med Spinalenheten på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg och massageterapeuter har Carpe Diem Beds utvecklat ett unikt trögelastiskt bottensegment som gör att de fjädrar som är mest utsatta för belastning sjunker istället för att trycka mot kroppen. Detta gör att trycket mot kroppen minskar vilket främjar blodcirkulationen.

Carpe Diem Contour Pocket System

I Carpe Diems patenterade fjädersystem har man tagit följsamheten ett steg längre genom att placera stoppningsmaterialet i varje enskild fjäder istället för ovanpå. Detta gör att man bibehåller den enskilda fjädereffekten vilket ökar komforten och följsamheten markant.

Taggar

  • *Rekommenderad bäddmadrass: Premium
  • 120
  • 120x200
  • Enkelsäng


Standardvy | Byt till Mobil vy