Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Carpe Diem Kornö 90x200
Svensktillverkad
Kontinentalsäng Carpe Diem Kornö 90x200
Kontinentalsäng Carpe Diem Kornö 90x200Kontinentalsäng Carpe Diem Kornö 90x200

Kontinentalsäng Carpe Diem Kornö

Kornö är Carpe Diems basmodell när det gäller kontinentalsängar. Det är en prisvärd säng av högsta kvalitet. Tack vare dess dubbla madrasser med fjädersystem och dess tryckavlastande bottensegment är det en mycket bekväm säng. Den byggs för hand av Carpe Diems erfarna hantverkare.

Sängen finns att beställa i alla svenska standardbredder från 80 till 210cm bred i längderna 200 och 210cm. Du kan välja mellan 16 olika möbeltyger så att du kan hitta en färg som passar just ditt sovrum.

Trögelastiskt bottensegment

I samarbete med Spinalenheten på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg och massageterapeuter har Carpe Diem Beds utvecklat ett unikt trögelastiskt bottensegment som gör att de fjädrar som är mest utsatta för belastning sjunker istället för att trycka mot kroppen. Detta gör att trycket mot kroppen minskar vilket främjar blodcirkulationen.

Taggar

  • *Rekommenderad bäddmadrass: Prestige
  • 90
  • 90x200
  • Enkelsäng


Standardvy | Byt till Mobil vy