Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Nosta inkl. bm & ben 180x200
Kontinentalsäng Nosta inkl. bm & ben 180x200
Kontinentalsäng Nosta inkl. bm & ben 180x200

Kontinentalsäng Nosta inkl. bäddmadrass och ben

Kontinentalsäng Nosta är ett prisvärt kontinentalsängspaket med säng, bäddmadrass och ben. Köp till den matchande tyghuvudgaveln med samma namn.

Underbäddarna i kontinentalsängen är förberedda med en smart infästning för att montera den matchande huvudgaveln på sängen. De är stabila med en träram av gran och har ett öppet resårsystem med innovativ fjädring.

Mellanmadrassen i Nosta kontinental innehåller en kassett per liggplats som är oliksidigt vändbar. Det innebär att komforten är olika beroende på vilken sida som vänds uppåt. Kärnan i madrassens kassetter är en pocketresår och stoppningsmaterialet på liggytorna är olika fast vilket gör att samma kassett kan erbjuda en mjukare och en fastare känsla. Känslan bestäms per liggplats och i en dubbelsäng kan sängen monteras så att ena liggplatsen har en mjukare komfort och den andra har en fastare.

Bäddmadrassen som ingår i kontinentalsängspaketet har avtagbar klädsel och en kärna bestående av en profilerad polyeterplatta där ena sidan har en hög ytmjukhet och den andra en fastare komfort.

I sängpaketet ingår 15 cm svarta träben.

TaggarVanliga tillbehör

Standardvy | Byt till Mobil vy