Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Kontinentalsängar  ›  Kontinentalsäng Sommen 120x200
Svensktillverkad
Kontinentalsäng Sommen 120x200
Kontinentalsäng Sommen 120x200

Kontinentalsäng Sommen

Sommen är en mycket prisvärd svensktillverkad kontinentalsäng med snygga tygval och med möjlighet att välja bland flera väl designade sänggavlar att köpa till. Sängen har dubbla lager pocketfjädring varav det översta är zonindelat i 5 zoner.

Kontinentalsängens vändbara mellandel har en 5-zonad pocketresår som är fastare under midjan och släpper ner höft och axel lite extra. Underbädden har ett andra lager pocket fjädring vilket bidrar till en stabil komfort.

Kontinentalsäng Sommen rekommenderas bäddmadrass Sommen som förstärker sängens egenskaper på ett positivt sätt. Välj mellan komforterna Medium och Fast på sängen och mellan 6 färger på sängtyget. Köp till prisvärda sängben i trä eller metall. Du kan också köpa till någon av flera gavelmodeller i samma tyg och färgval som vi erbjuder till extra bra priser tillsammans med säng.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy