Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Täcken & kuddar  ›  Duntäcken  ›  Duntäcke Höie Hugin 150x210
Duntäcke Höie Hugin 150x210
Duntäcke Höie Hugin 150x210Duntäcke Höie Hugin 150x210Duntäcke Höie Hugin 150x210

Duntäcke Hugin från Höie of Scandinavia

Duntäcke Hugin är ett duntäcke i bra kvalitet från Höie of Scandinavia. Täcket har flertalet märkningar för god kvalitet och har helsydda dunfack vilket säkerställer en jämn fördelning av dun och fjädrar.

Höie Hugin är ett mediumvarmt duntäcke fyllt med europeiskt ankdun, och rekommenderas av Asthma Allergy Nordic. Täcket har ett överdrag i 100% extra fin bomullscambric som omfamnar dig som en god kram.

Duntäcket är stoppat med 80% europeiskt anddun och 20% fjäder och har en fyllnadsvikt på 600 gram med bärighet 650 cuin. Tyget är gjort av 100% bomull och är tätvävt i extra fin cambric.

Tillverkat i Norge. Tvättas i 60 grader skonsamt program. Kan torktumlas på låg värme. Märkt med OEKO-TEX®, Asthma Allergy Nordic, IDFL-testat. 15 års leverantörsgaranti.

Skötselråd

Skaka och vädra ditt täcke regelbundet men använd inte mattpiska eller damsugare. Tvätta täcket i 60 grader på skonsamt program i en tvättmaskin med minst 7 kg kapacitet. Använd endast duntvättmedel eller 2/3 dosering av ulltvättmedel. Torktumla på låg värme till täcket är helt och hållet torrt. Använd gärna rena tennisbollar eller dedikerade torkbollar för att täcket ska luftas under torkningen. Ta ut och skaka täcket flera gånger under torktumlingen.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy