Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ramsängar  ›  Ramsäng Roxen 105x200
Svensktillverkad
Ramsäng Roxen 105x200
Ramsäng Roxen 105x200

Ramsäng Roxen

Ramsäng Roxen är en riktigt prisvärd säng med mjuk och härlig komfort. Sängen är svensktillverkad vilket medför både god kvalitet och högt ställda miljökrav i hela produktionskedjan.

Ramsängen är dubbelfjädrad med en lyxig bäddmadrass på toppen. Det översta fjädringslagret är en 5-zonad pocketfjädring som är hela 15 cm hög vilket kombineras med en 12 cm pocketfjädring i botten. Tack vare fjäderhöjden och de mjukare partierna under axel och höft har den här ramresåren en mjuk och följsam komfort som håller hög klass. Bottenramen i sängen är rejält byggd med en höjd på 12 cm.

Den rekommenderade bäddmadrassen är Bäddmadrass Bris Kuvert som är kuvertsydd med stretchspegel och har en kärna av perforerat högelastiskt 45 mm hypersoftskum. Kärnan är klädd med en 4-kanals hålfibervadd vilket förbättrar andningsförmågan.

Ramsäng Roxen kan väljas i någon av 6 snygga färger. Prisvärda sängben i trä eller metall finns att köpa till. Till sängen kan man till specialpris även köpa någon av flera huvudgavelmodeller som kommer i samma tygserie.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy