Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCura of SwedenCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Ställbara sängar  ›  Ställbar Säng Jensen Supreme Aq2 90x210
Ställbar Säng Jensen Supreme Aq2 90x210

Ställbar säng Jensen Supreme Aqtive II

Ställbar säng Jensen Supreme Aqtive II är en motordriven säng från klassiska Jensen Beds med design, kvalitet och komfort i absolut toppklass. Supreme är en säng för er som inte kompromissar. Jensens stora utbud av designgavlar och tillbehör kan här kombineras med riktigt läckra ulltyger och Jensens allra bästa liggkomfort.

Det översta fjädringslagret består av en Jensen Aloy® 3.0 Pocket 16 cm med Jensen Original Zonsystem insluten i 3 cm Innergetic® Latex. Detta ger en av marknadens mest följsamma madrasser byggd för att anpassa sig efter din liggställning och viktfördelning på bästa sätt. Zonindelningen är balanserad med en zon i midjehöjd som är fastare relativt den mjukare höftzonen. Skulderzonen är i sin tur extra mjuk för att ge det djup som krävs för optimal tryckavlastning och en rakare ryggrad.

Den ställbara sängens underdel innehåller utöver den motordrivna mekaniken även ett lager Jensen Reflect Pocket 7 cm vilket ger en ställbar säng med mycket god följsamhet. Utöver följsamhet så innebär konstruktionen även en stabilitet och hållbarhet i toppklass.

Jensen Seamless Base eller Classic Base

Samtliga modeller av ställbara sängar från Jensen kan när de kombineras till en dubbelsäng fås med en designlösning som heter Seamless Base. Det går självklart också att beställa sängarna som två separata enkelsängar, vilket vi på Sovkoncept kallar Classic Base. Komfortmässigt är det ingen skillnad mellan de två versionerna så det är helt och hållet ett designval. I Seamless Base-versionen är skillnaden att ramarna på de två underbäddarna täcks av ett gemensamt tygöverdrag istället för två individuella.

Ställbar säng Jensen Supreme Classic Base finns att beställa i alla svenska standardbredder från 80 till 120 cm i längderna 200 och 210cm. Du kan välja mellan 6 vackra ulltyger på sängen och för en matchande huvudgavel väljer du mellan sängtyget eller ett speciellt gaveltyg med en kontrasterande struktur. Skulle du hellre önska det så kan du också välja tyg från någon annan sängmodell inom Jensen Supreme Collection utan extra kostnad.

Taggar



Standardvy | Byt till Mobil vy