Stäng
AirBreezeCarpe Diem BedsCura of SwedenEkensHildingHilding AndersJensenKosta LinnewäfveriLivingbedLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastSundTemprakonTempurVarnamo of SwedenViking

Jensen Ambassadör Limited Edition

Just nu har du möjlighet att köpa en Limited Edition-version av den klassiska kontinentalsängen Ambassadör från norska Jensen Beds. Tillsammans med bäddmadrass Jensen Sleep II kostar den endast 29 990 kr i storlek 160x200 cm och 180x200 cm. Köp till en matchande gavel Diva för 7 990 kr.

Jensen 75 år - Celebration Jubileumssäng

Jensen Celebration Bed är precis det som namnet antyder - en säng för att fira Jensens 75-års jubileum. Men det är också en hyllning till alla de som har stöttat oss genom åren och som ger oss en extra push till att skapa en säng som är något utöver det vanliga.

 

Gavel & ben på köpet! - Jensen Beds

Gavel & ben på köpet!*
På hela Jensen Beds ordinarie* sängsortiment gäller just nu sänggavel och sängben på köpet. Det innebära att du väljer valfri matchande Jensen-gavel och valfria Jensen-ben utan extra kostnad när du köper en säng med bäddmadrass från Jensen. Det inkluderar kontinentalsängar, ramsängar och ställbara sängar.
*Kampanjen kan ej kombineras med specialerbjudandet på Ambassadör LTD kontinental.

Startsida › Kampanjer & rea › Kampanjer & rea Jensen
Standardvy | Byt till Mobil vy