Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking

Gavel & ben på köpet! - Jensen Beds

Sängar från Jensen Beds är alltid av bra kvalitet och Sovkoncept hjälper dig alltid att hitta rätt säng till ett riktigt bra pris.

Gavel & ben på köpet!
På hela Jensen Beds ordinarie sängsortiment gäller just nu sänggavel och sängben på köpet. Det innebära att du väljer valfri matchande Jensen-gavel och valfria Jensen-ben utan extra kostnad när du köper en säng med bäddmadrass från Jensen. Det inkluderar kontinentalsängar, ramsängar och ställbara sängar.

Jensen Diplomat LTD
Jensens Diplomat-serie fick nyligen en uppgradering till den exklusiva pocketfjädern Aloy 1.0 och nu har du chansen att köpa en kontinentalsäng med den förbättrade komforten i ett Limited Edition-tyg till superpris.
*Kampanjen kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Jensen Ambassadör LTD
Jensens Ambassadör kontinental är en av de mest klassiska sängmodellerna på svenska sängmarknadsen. Nu har du chansen att köpa en Limited Edition-utgåva till superpris.
*Kampanjen kan inte kombineras med andra erbjudanden.

I våra butiker hittar du mer information och kan prova ut den sängmodell som passar just dig allra bäst. Följ länken nedan för att se hela Jensens sortiment.

Startsida › Kampanjer & rea › Kampanjer & rea Jensen
Standardvy | Byt till Mobil vy