Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Bäddmadrasser  ›  Bäddmadrass Viking Talalay Wool 180x210
Bäddmadrass Viking Talalay Wool 180x210
Bäddmadrass Viking Talalay Wool 180x210

Bäddmadrass Viking Talalay Wool

Bäddmadrass Talalay Wool är en svensktillverkad pikerad latexbäddmadrass med ullvadd som kombinerar talalaylatexens unika komfortegenskaper med ullens välgörande mikroklimat. Talalaylatexen i kärnan ger en oöverträffad ytmjukhet och följsamhet och tyget i bomullsstretch ger en lyxig finish. Stoppningen av ull ger en naturligt god fukt- och värmetransport och motverkar även uppkomsten av kvalster, svamp och bakterier.

Kärnan består av 4 cm Talalay latex med densitet 41 kg/m³ som har en sammansättning med 50% naturlatex. Talalay är en helt unik form av latex som har “cradle to cradle”-certifiering. Certifieringen är en produktstandard inom cirkulär ekonomi för lösningar som har en positiv inverkan på människor och på planeten. Talalay-latexens unika egenskaper ger ett bättre stöd och ytmjukhet samt en oöverträffad andningsfunktion. Talalay-materialets sammansättning med en oslagbar elastisk cellstruktur skapar dess unika egenskaper. Cellstrukturens genomsläpplighet skapar en skönare och bättre sömn.

Viking Talalay Wool har en vaddering av ull på båda sidor som ger ett bekvämare mikroklimat i sängen.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy