Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Bäddmadrasser  ›  Bäddmadrass Carpe Diem Luxury Split U70 160x200
Bäddmadrass Carpe Diem Luxury Split U70 160x200
Bäddmadrass Carpe Diem Luxury Split U70 160x200

Bäddmadrass Carpe Diem Luxury Split

Bäddmadrass Luxury från Carpe Diem Beds har liksom tillverkarens övriga bäddmadrasser en kärna i lyxig Talalaylatex för bästa följsamhet. Luxury är den mest exklusiva modellen med en bomullsstoppad sommarsida och en ullstoppad vintersida vilket ger en allsidig komfort året om. Bäddmadrassen är kuvertsydd med samma val av möbeltyg som Carpe Diem Beds sängar. Den har en höjd på 7,5 cm.

Split-modellen möjliggör användandet av en hel bäddmadrass till två ställbara sängar. Var säng kan då obehindrat styras individuellt men du slipper den glipa i mitten som två separata bäddmadrasser skulle ge.

Alla Carpe Diem Beds bäddmadrasser är stoppade med rena naturmaterial, alla noggrant utvalda med fokus på kvalitet komfort och miljö. Talalaylatexen som används till kärnan i samtliga Carpe Diem Beds bäddmadrasser är Öko-Tex®-godkänd.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy