Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Sängar & madrasser  ›  Bäddmadrasser  ›  Bäddmadrass Tempur Pro Plus 8 SmartCool 90x200
Temperaturreglerande
KAMPANJ
Bäddmadrass Tempur Pro Plus 8 SmartCool 90x200
Bäddmadrass Tempur Pro Plus 8 SmartCool 90x200Bäddmadrass Tempur Pro Plus 8 SmartCool 90x200Bäddmadrass Tempur Pro Plus 8 SmartCool 90x200Bäddmadrass Tempur Pro Plus 8 SmartCool 90x200

Bäddmadrass Tempur Pro® Plus SmartCool™

Ge din sömnupplevelse en uppgradering med TEMPUR Pro® Bäddmadrasser - det perfekta sättet att återuppliva din nuvarande madrass. Med helt nya TEMPUR® Advanced Material kommer du att uppleva en helt ny nivå av komfort och stöd. Det avlastar 20% mer tryck än tidigare modeller, absorberar mer rörelse och anpassar sig ännu bättre till din unika form, vikt och värme. Miljarder ultrakänsliga celler inuti bäddmadrassen garanterar en rogivande sömnupplevelse varje natt. Förbättra din sömnkvalitet och ge dig själv den ultimata känslan av avkoppling och vila.

Tempur Pro Plus SmartCool har ett mjukt och behagligt tygöverdrag med integrerad sval teknologi som är svalt vid beröring. Med SmartCool får din Tempur-madrass en funktion som bidrar till att absorbera din överskottsvärme under natten för ett bekvämare och fräschare sovklimat.

Med en total höjd på 8 cm och två lager av trögelastiskt Tempur-material kommer du att uppleva en oöverträffad känsla av viktlöshet och stöd. Det undre lagret består av 5 cm tjockt Tempur Adapt - det ursprungliga kroppsformande TEMPUR®-materialet som är ännu mer motståndskraftigt och hållbart. Det tryckavlastar och absorberar rörelse, vilket garanterar en stödjande och rogivande sömnupplevelse. Överst i bäddmadrassen hittar du ett 3 cm tjockt lager av Tempur Advanced som tryckavlastar 20% mer, absorberar mer rörelse och anpassar sig bättre än någonsin.

Komfortval - Madrasskänsla Tempur Pro®

Bäddmadrass Tempur Pro Plus finns i tre olika fastheter som ger olika känsla - mjuk, medium och fast

Mjuk – En behaglig mjuk känsla med kroppsanpassande stöd.
Medium – En medelfast känsla för den perfekta balansen mellan komfort och stöd.
Fast – En fastare känsla för ultimat kroppsstöd som varsamt anpassar sig.

SmartCool™ svalkande tyg

En Tempur Pro-bäddmadrass med SmartCool™ teknologi kan bidra till en svalare nattsömn. Överdraget är utrustat med integrerad sval teknologi som bidrar till att reglera din kroppstemperatur och hålla dig bekväm hela natten. Överdraget kan enkelt avlägsnas och tvättas i en vanlig tvättmaskin vid 40°C, vilket gör det enkelt att upprätthålla en ren och fräsch bäddmadrass.

Tempur® Advanced Material

Bäddmadrass Tempur Pro Plus innehåller det nya TEMPUR® Advanced Material. Det ger en tryckavlastning som är 20% bättre än föregångaren från marknadsledande Tempur. Materialet är format för att ha den bästa rörelseupptagningen på marknaden för att låta dig och din partner sova ostört under hela natten.

Tempur Adapt® Material

Som baslager i Tempur Pro bäddmadrasser används Tempur Adapt som är ett trögelastiskt och kroppsformande TEMPUR®-material. Materialet som har goda tryckavlastande och rörelseabsorberande egenskaper har nu uppdaterats för att vara ännu mer motståndskraftigt och hållbart. Tempur Adapt ger tillsammans med Tempur Advanced en bättre komfort och en längre livslängd för din bäddmadrass.Fler storlekar i samma serie

Standardvy | Byt till Mobil vy