Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking
Täcken & kuddar  ›  Fiberpaket  ›  Bäddpaket Höie Täcke & Kudde Komplett 150x210/50x60
KAMPANJ
Bäddpaket Höie Täcke & Kudde Komplett 150x210/50x60
Bäddpaket Höie Täcke & Kudde Komplett 150x210/50x60

Bäddpaket Täcke & Kudde Komplett från Höie of Scandinavia

Det här är ett paket med både täcke och kudde som kommer i en smidig tygväska. Täcket är mjukt och skönt med medelvarm isoleringsgrad. Kudden är medelhög kudde och har bra stöd med fyllning av allergivänlig fiber.

Det ett bra täcke för dig med stabil temperatur i sovrummet, och för dig som gillar en medelhög kudde som ger bra stöd. Är du på resande fot eller har du kanske ungdomar som lämnar boet, behöver du extra gästtäcken eller bara vill ha ett mer prisvärt täcke och kudde i stugan eller på båten? Høie Komplett innehåller ett mellanvarmt täcke och en medelhög kudde. Helt enkelt ett bra året runt täcke.

Fyllning täcke: 800g polyester hålfiber. Fyllning kudde: 450 g polyesterbollfiber. Tyg: 65% polyester/35% bomullscambric. OEKO-TEX® märkt.

Täcket måste tvättas och torkas i en maskin med kapacitet på minst 7 kg. Använd endast 2/3 dos tvättmedel utan enzymer.

TaggarStandardvy | Byt till Mobil vy