Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking

Bäddmadrass 160

En bäddmadrass 160 är en ca 4-10 cm tjock madrass som är 160 cm bred. Bäddmadrassen är tänkt att användas på en säng eller tjockare komfortmadrass för att ge mer tryckavlastning och komfort. Det är också den madrass som man bäddar sitt underlakan runt. Till dubbelsängar kan man välja att ha en gemensam bäddmadrass eller två enkelbäddmadrasser. Till ställbara dubbelsängar finns det bäddmadrass 160 av så kallad flex- eller splitmodell som är dubbelmadrasser som överbryggar skarven mellan sängarna utan att förhindra individuell justering av sängarna.

Det finns två standardlängder på svenska madrasser: 200 cm och 210 cm. Det vanligaste längdmåttet för en bäddmadrass 160 är 200 cm vilket innebär att begreppet bäddmadrass 160 ofta avser en bäddmadrass 160x200. Välj samma längd och bredd på bäddmadrassen som på sängen.

Startsida › Hitta din storlek › Madrasser › Madrasser 160 › Bäddmadrass 160
Standardvy | Byt till Mobil vy