Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking

Säng med förvaring 180

En förvaringssäng 180x200 är en säng med inbyggd förvaring som totalt är 180 cm bred och 200 cm lång. Det är oftast ett paket med 2 st förvaringssängar med halva bredden till vilka man kan välja en hel bäddmadrass. Sängpaketet är avsett för 2 personer och har alltså två liggplatser. Här hittar du alla våra förvaringssängar i storlek 180x200.

Förvaringssängar 180

  • Standard 180x200

Mer om Säng med förvaring 180

En förvaringssäng är en säng med inbyggd förvaring och ställs ofta direkt på golvet. Vissa förvaringssängar har lådor som dras ut och andra har istället en lösning där sängdelen sitter monterad på fjädrande gångjärn och lyfts upp för åtkomst till förvaringsutrymmet.

Förvaringssängar kan alltså se lite olika ut men samtliga är tänkta att användas tillsammans med en bäddmadrass. Bäddmadrassens uppgift är att ge den sista finishen i känslan. En bäddmadrass bör väljas utifrån vilken säng den ska placeras på. Är sängen följsam bör även bäddmadrassen vara det och en fastare säng bör istället kompletteras med en bäddmadrass med lite mer styrka för att ge tillräcklig tryckavlastning.

I de flesta förvaringssängar finns ett lager pocketfjädring med ett lager stoppningsmaterial på toppen. Komforten i fjädringslagret varierar mellan modeller och för att säkerställa att sängmodellen passar så bör även förvaringssängar provas i butik innan köp.

Inte ens de mest erfarna branschspecialister kan med säkerhet förstå hur en sängs komfort är utifrån endast en detaljrik produktspecifikation. Det är först när de testar sängens komfort genom att lägga sig i den som de vet hur den känns och vad den har för karaktär.

I Sovkoncepts butiker har du möjlighet att prova många sängar och få bra tips om hur du känner skillnad och vad skillnaderna innebär i längden. Utifrån vad du tycker när du provar en säng kan du också få bra tips från oss om vilka andra modeller du bör prova. Tillsammans hittar vi den säng som passar just dig allra bäst.

Startsida › Hitta din storlek › Sängar › Sängar 180 › Säng med förvaring 180
Standardvy | Byt till Mobil vy