Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking

Madrasser 80

Madrasser 80 är madrasser som är 80 cm breda. Det finns olika typer av madrasser 80 som exempelvis bäddmadrasser men även tjockare fjädrande madrasser som plymåmadrasser, vändbara madrasser och mellanmadrasser till kontinentalsängar.

Bäddmadrass 80

Madrasser 80 av typen bäddmadrass är tänkta att läggas på en fjädrande liggyta som exempelvis en ramsäng 80 eller en plymåmadrass 80. Bäddmadrassen fyller en praktisk funktion då det är den man viker runt underlakanet när man bäddar. Men en bäddmadrass 80 har också en komforthöjande funktion och ger mycket av känslan när man ligger i en säng. Den har dock ganska lite inverkan på kroppens position och gör därför mindre skillnad för ergonomin i sängen. Klicka här för alla bäddmadrasser 80 i standardlängd (Bäddmadrass 80x200).

Plymåmadrasser 80, vändbara madrasser 80

Tjockare och mer komfortgivande madrasser 80 kallar vi för plymåmadrasser 80 eller vändbara madrasser 80. Det är även den här av typen madrasser 80 som används som mellanmadrasser i kontinentalsängar 80. Madrasser 80 innehåller ofta ett fjäderpaket men det finns även madrasser som innehåller enbart skummaterial i ett eller flera lager. Klicka här för alla plymåmadrasser och vändbara madrasser 80 i standardlängd (Vändbar madrass 80x200).

Startsida › Hitta din storlek › Madrasser › Madrasser 80
Standardvy | Byt till Mobil vy