Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking

Madrasser 90

Madrasser 90 är madrasser som är 90 cm breda. Det finns olika typer av madrasser 90 som exempelvis bäddmadrasser men även tjockare fjädrande madrasser som plymåmadrasser, vändbara madrasser och mellanmadrasser till kontinentalsängar.

Bäddmadrass 90

Madrasser 90 av typen bäddmadrass är tänkta att läggas på en fjädrande liggyta som exempelvis en ramsäng 90 eller en plymåmadrass 90. Bäddmadrassen fyller en praktisk funktion då det är den man viker runt underlakanet när man bäddar. Men en bäddmadrass 90 har också en komforthöjande funktion och ger mycket av känslan när man ligger i en säng. Den har dock ganska lite inverkan på kroppens position och gör därför mindre skillnad för ergonomin i sängen. Klicka här för alla bäddmadrasser 90 i standardlängd (Bäddmadrass 90x200).

Plymåmadrasser 90, vändbara madrasser 90

Tjockare och mer komfortgivande madrasser 90 kallar vi för plymåmadrasser 90 eller vändbara madrasser 90. Det är även den här av typen madrasser 90 som används som mellanmadrasser i kontinentalsängar 90. Madrasser 90 innehåller ofta ett fjäderpaket men det finns även madrasser som innehåller enbart skummaterial i ett eller flera lager. Klicka här för alla plymåmadrasser och vändbara madrasser 90 i standardlängd (Vändbar madrass 90x200).

Startsida › Hitta din storlek › Madrasser › Madrasser 90
Standardvy | Byt till Mobil vy