Borås CottonCarpe Diem BedsClassic Textiles of SwedenCPH LivingCuraFormCuraSömnEkensFamilonHildingHilding AndersHöie of ScandinaviaJensenKarmaKosta LinnewäfveriLord NelsonMille NottiNorsk DunOutlastRecycled by WilleSundTemprakonTempurTuriformVarnamo of SwedenViking

Sängar 80

Sängar 80 är sängar som är 80 cm breda. De räknas som enkelsängar vilket innebär att de har en liggplats. Det finns flera flera typer av sängar 80.

Kontinentalsäng 80

Sängar 80 av typen kontinentalsäng är uppbyggda i tre madrasslager. Underst i en kontinentalsäng 80 är en underbädd. I underbädden finns i de flesta kontinentalsängar 80 en underfjädring utöver en ramkonstruktion i trä som bär upp hela sängen. På underbädden ligger en tjock mellanmadrass som innehåller ett eller flera fjäderpaket. I en del kontinentalsängar 80 används inte fjäderpaket och då används oftast ett eller flera lager av olika skummaterial som ger komforten. På mellanmadrassen i svenska kontinentalsängar 80 läggs slutligen en bäddmadrass 80 vilket är den 4-10 cm tjocka madrassen som man viker underlakanet runt. Klicka här för alla kontinentalsängar 80 i standardlängd (Kontinentalsäng 80).

Ramsäng 80

Sängar 80 av typen ramsäng är den klassiska sängen där all fjädring finns inbyggt i en enda del med en träram i botten. En ramsäng 80 kan också kallas sängbotten 80, resårbotten 80, resårsäng 80, ramresår 80 eller helt enkelt säng 80. Ramsängar 80 kan placeras i sängramar eller monteras med sängben. I en del ramsängar 80 används inte fjäderpaket och då används oftast ett eller flera lager av olika skummaterial som ger komforten. På ramsängen läggs en bäddmadrass 80 som är ca 4-10 cm tjock och är den madrassen som man viker underlakanet runt. Klicka här för alla ramsängar 80 i standardlängd (Ramsäng 80).

Ställbar säng 80

Ställbara modeller av sängar 80 finns i olika konstruktioner och med olika många lager av komfortgivande material. Gemensamt är att huvud- och fotändan kan höjas och sänkas med en fjärrkontroll eller via en app. En ställbar säng 80 kan även benämnas höj- och sänkbar säng 80, motorsäng 80, reglerbar säng 80 eller justerbar säng 80. Ställbara sängar 80 monteras oftast med sängben. I en del ställbara sängar 80 används inte fjäderpaket och då används oftast ett eller flera lager av olika skummaterial som ger komforten. På en ställbar säng 80 har man en bäddmadrass 80 som man bäddar underlakanet runt. Klicka här för alla ställbara sängar 80 i standardlängd (Ställbar säng 80).

Sängar med förvaring 80

Sängar med förvaring 80 eller förvaringssängar 80 är samlingsnamn för sängar med inbyggd förvaringslösning. Förvaringslösningarna kan se lite olika ut. Vissa modeller består av ramsängar som placeras på en sockel med förvaringslådor och andra använder madrasserna som ett lock som lyfts upp för att nå förvaringsutrymmet. På toppen av en förvaringssäng 80 lägger man en bäddmadrass 80 att bädda runt. Klicka här för alla sängar med förvaring 80 i standardlängd (Säng med förvaring 80).

Startsida › Hitta din storlek › Sängar › Sängar 80
Standardvy | Byt till Mobil vy